STOLARSKA RADIONICA

3M izrada nameštaja

Nameštaj za Vas

Usluge stolarske radionice

Kvalitetna izrada nameštaaja  po meri. Nudimo Vam veliki izbor bračnih kreveta, plakara, polica,fotelja, stolova, bračnih kreveta....

  • IZRADA NAMEŠTAJA - .Kvalitetna izrada nameštaaja po meri. Nudimo Vam veliki izbor bračnih kreveta, plakara, polica,fotelja, stolova, bračnih kreveta....
  • NAMEŠTAJ PO MERI -  Prilikom izrade nameštaja -bilo da se radi o opremanju sobe, stana , hotela i drugih prostora, posebnu pažnju obraćamo na afinitete i želje klijenata
  • STOLARSKE USLUGE  - Stolarska radionica  bavi se izradom nameštaja od pločastih materijala, po meri i želji kupca. Zahvaljujući više od dve decenije dugom iskustvu u poslu, kao i upotrebi savremenih mašina i alata, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve u pogledu idealnog komada nameštaja. Takođe, nudimo usluge sitnih kućnih popravki, restauracije i besplatnih saveta.
  • RESTAURACIJA I POPRAVKA NAMEŠTAJA - U našoj radionici radimo restauraciju, konzervaciju i politiranje mnogih vrednih i unikatnih komada antikvitetnog stilskog nameštaja. Dati nameštaju novi sjaj, a u isto vreme zadržati patinu davno prošlih vremena.
  • IZRADA ENTERIJERI ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE - Prilikom projektovanja  i izrade enterijera za ugostiteljskih objekata,  posebnu pažnju posvećujemo funkcionalnosti i izdržljivosti svih elemenata. Kreativnost našeg tima ogleda se u spremnosti da ideje koje Vam predložimo budu orginalne, ali i u potpunosti prilagođene ugostiteljskim objektima.

Izrada enterijera za ugostiteljske objekte 

Konsultacije i procena

Zelimo da vam svojim znanjem, idejama i iskustvom pomognemo prilikom dizajniranja i opremanja enterijera vaseg doma.

Projektovanje i izrada 

Projektovanjem i izradom ekskluzivnih komercijalnih i rezidencijalnih enterijera, nameštaja modernog i klasičnog dizajna, po individualnom zahetevu klijenta.

Isporuka i montaža nameštaja

Raznovrstan izbor robe, visokog kvaliteta, garancija na istu, transposrt i montaza do vaseg doma samo su neke od prednosti nad konkurentima.

RESTAURACIJA NAMEŠTAJA

Izrada namestaja od punog masivnog drveta

Adresa

Gledićka 5        
Beograd
Srbija

Kontakti

Email:
3mnamestaj.bg@gmail.com
Phone:
+ 381 64 22 42 139