3M stolarska radionica

3M Nameštaj vam nudi najpovoljnije cene i vrhunski kvalitet pri izradi nameštaja.

Pošaljite poruku!

STOLARSKA RADIONICA
3M  NAMEŠTAJ

 - IZRADA NAMEŠTAJA OD PUNOG MASIVNOG DRVETA -

FAQ

Imamo širok izbor nameštaja i sigurni smo da ćemo naći nešto što će se uklapati u dimenzije koje Vi želite. Nažalost, mi nismo u mogućnosti da isporučimo nameštaj drugačijih dimenzija od onih koje su navedene ispod svakog proizvoda.

Ako postoji mogućnost da se biraju boje za dati proizvod onda su to te boje koje mogu biti izabrane. Kod određenog nameštaja ispod postoji slika sa listom dostupnih tapiserija, kože, drveta ili različitih kombinacija koje možete da izaberete. Stvarno nam je žao ali ne postoji mogućnost da naručite boju koja nije navedena za određeni proizvod.

Sve dostave su besplatne u Beogradu i u okolini.

Rok za izradu nameštaja varira u zavisnosti od količine, vrste naručenog materijala, kao i naše angažovanosti u datom trenutku. Ukoliko ste već napravili izbor, kontaktirajte nas direktno i dobićete sve neophodne informacije.

U našoj radionici radimo restauraciju, konzervaciju i politiranje mnogih vrednih i unikatnih komada antikvitetnog stilskog nameštaja. Dati nameštaju novi sjaj, a u isto vreme zadržati patinu davno prošlih vremena je oduvek bio moj cilj. Naše iskustvo garantuje kvalitet restauracije.

FOLLOW US!

Adresa

Gledićka 5        
Beograd
Srbija

Kontakti

Email:
3mnamestaj.bg@gmail.com
Phone:
+ 381 64 22 42 139